Vinst och stark premiär!!



På fredagskvällen spelade det handboll i Esterella. Heid stod för motståndet och det var till en början en någorlunda jämn tillställning. Efter att ha släppt 1 mål bakåt första 25 minuter i andra så ledde vi med 23-9 för att sedan bli slutresultatet 26-12. Ludde i buren va såå sjukt bra och försvaret slet på bra.

Matchens ★★★


Tobias Lundin. 28 räddningar, släppte 12. Bra procent kan man säga!




Matchens ★★


Carlos Milding Lindgren. 4 mål på lite speltid.




Matchens ★

Simon Gutesjö, stark björn som är i gott slag som sagt.




Matchens Hjälm.

Sebastian Björk. Lobb, 9meterspass i block och något mer som är preskiberat.


Fick censurera ansiktet då det inte riktigt fastnade på bilden.



Målskyttar Hpw: Sebastian Björk 6, Carlos Milding 4, Erik Nilsson 4, Thunder Johannesson 3, Simon Gutesjö 3, Alexander Henriksson 2, Adam Holm 1, Mikael Smidje 1, Tommy Pettersson 1, Simon Helier 1.


Efteråt va det lite bastu och jacuzzibad nere i "the hatch" Det va en lugn och städad tillställning med mycket trevliga diskutioner. BKB och JKA är succér som är här för att stanna.


/nr 7.


Säsongspremiär ikväll!!



Idag är det match och säsongspremiär för BKB, en omåttligt populär bastuklubb med flera års väntekö för att få bli medlem. Enda sättet att få komma in i klubben är att någon lämnar...detta liv.

Tänkte presentera våran nya driftansvarig, Jonny Nyden. Jonny är född 1994 och är därmed den yngsta anställde i BKBs historia. Hans arbetsuppgifter är att hålla bastun fräsch, byta glödlampor, brädor, skifta stenar och lägga dom enligt bastu.coms tips(med vassa sidorna uppåt för bästa värme.) Viktigaste uppgiften är att slå på bastun innan varje träning eller match. August Elmberg, som tyvärr valt att lämna sin post som driftansvarig på grund av annan inrikting i livet, ska ha ett lite omdöme här på bloggen. Han skötte sig klanderfritt och ibland kunde jag stå och vänta för att få se August "in action" ute i Suckarnas gång när han vred om aggregatet och lämna skåpdörren på glänt. Det va en man som tog sin uppgift på bästa sätt. Så Jonny, du har mycket att leva upp till men jag och Hank tror på dig!!



Över till det viktigaste och anledningen till varför vi driver denna blogg: Handboll.
Match ikväll mot Heid kl 18:30. Dags att få till en riktig bra match från början till slut. Vi har lite skador och vi väntar med att presentera det senaste nyförvärvet Myran till en mer värdig match.

Rehabgruppen består av :

Ali Hamed (utmattad efter en intensiv diet)
Bjärsmyr (axeln)
Hank the Babbi ( fejkad fotledsskada innan stationsträningen, "man kan ju inte bli frisk direkt")
Håckey (ryggskott)
BKB (axel efter att ha skjutit för hårt)
Sonson (tånagel och gymskada)
Carlo med S (foten, fick en kätting över sig i hamnen)

Dessutom kommer SEB direkt till matchen, han flygs in med sin privatjet. Han har ju råd, jobbar i restaurangbranschen och har bra avtal...

Återkommer ikväll med resultat och matchens 3 stjärnor.



Passar på att ge en känga till Alingsås och biljettpriset på deras träningsturnering:

- det blir 100 kr.
- har elitserien börjat redan?
- nej, det är träningsmatch.
- 100 kr för en träningsmatch??
- nej, det är ju för 2 träningsmatcher!
- jaha, så det är en match efter Alingsås - RIK då?
- nej, det va en match innan


/nr7

Hooolaaa Compadres!



Efter ett par härliga dagar i Barcelona har AB tydligen dragit igång en blogg och tjatat på att få ett debutinlägg av mig, pronto. Semester är tydligen inte OK som ursäkt. Så här sitter man, sista kvällen på Hotell W (ni kan googla det om ni vill) och knåpar. De senaste dagarna har jag nämligen bara varit en unik besökare i mängden. Tydligt är ju att att AB skakar knäna av sig för någon form av motangrepp från mig.
Men, så småsint skulle jag aldrig vara. Låt mig redogöra varför:
För det första, varför skulle jag dissa AB för att han bor hos sin kära mor? För det första, är jag oerhört glad över att han har någon att hänga med om kvällarna. Vissa slutar gå ut när de skaffar tjej. Vissa har, tja, andra anledningar.
För det andra, så är det jag kanske har saknat mest de nio åren jag bott hemifrån att ha "FF". Vakna på lördagsförmiddagen, morsan har lagt 500 spänn på köksbordet och så länge man inte har Klimpen som polare så är helgen fylld av av pizza-kartonger och folköl. Det var något jag verkligen uppskattade, och som jag vidare kan tänka mig att man verkligen uppskattar mer och mer med åren. Är det så Alex?
Att AB sen oroar sig för att jag ska hetsa honom för en sketen straff i ett viktigt läge, för att han nämner en miss i en träningsmatch mot wassarna? Jag ska helt ärligt säga att AB är en duktig kille. Bra teknik, bra spänst och hyfsat snabb. Inte bara det, killen är bara 26 år gammal. Oundvikligt är att HPW endast är en hållplats på vägen för den här killen. Jag är bara stolt över att ha fått möjlighet att träna vid hans sida på vägen. Och framförallt, samtidigt fått en god vän.
Förhoppningsvis ska vi tillsammans kunna göra detta till en ball grej ihop. Inget kommer lämnas oberört.

Jag vill passa på att välkomna er nykomlingar: Johnny flipper, Håckey, Tommy-Baby samt vårt senaste tillskott Myrfalk! Sköna lirare allihop!

Match mot Heid och min gamla vapendragare Jerry Crona imorgon. Watch out gamling.

Passar på att avsluta med ett klassiskt Alex Berg citat:
-"SuperSeb, vi är ju bra polare, åkt på semester ihop och så vidare. Hur kommer det sig att när jag hänger ute på ställen så hänger du på inneställen?"
-"Jadu Alex, det kan man fråga sig (Kollar på Lill-babs tröjan)...."

Tack för mig & Tack för att Ni tog er tid.


/6.

Nyförvärv till HPW!



Tänkte kommentera lite angående vårat senaste nyförvärv och den gigantiska presentation som ägde rum 12:00 i Lundbystrand 1.

Funderade länge imorse när jag åkte runt med min GBG Energi bil varför stora folkmassor vallfärdade ner mot gamla varvet och Lindholmen. Har det med den nya mosken att göra? Hur kan jag ha missat detta? Plötsligt såg jag en svart limosine komma glidandes på Herkulesgatan. Jag började åka efter och följde den hela vägen tills den stannade utanför parkeringen på baksidan av Lundbystrand. (där vi brukar flåsa när vi kör våra monster-intervallpass.)

Chaffören öppnar dörren och ut kommer en bekant person.. Ser ut att härstamma från någon form av bondasläkte.
3 stora män i kostym leder in han i Lundbystrand 1. Jag följer efter. Festlig stämning, läktarna är fullsatta. Krister Broman står vid micken och vrålar ut: Välkommen till HP Warta, Kristoffer Myrfalk! Myran, som han kallas lunkar in med en fet pej under läppen och nynnar med till Yellow - The Race.

En spelarpresentation på klassisk Warta manér.



Hmm, så kunde det varit.
Myran ska vara lite backup för Sonson och Seb. Han har ju ett deluxe arbete som säljare på Taxi Kurir som tar mycket tid så han hinner bara träna sporadiskt. Men vi är glada att han hinner ta sig lite tid för vi är i behov av goa gubbar i laget då Bergman valt att lägga ner elitsatsningen och börjat "runda" på helgerna igen.

/nr7

Now everybody from the GBG. Put your mothafu_ _in hands up and follow me...



1, 2, 3 in to the 4
1 Pac , 2 Pac, 3 Pac, 4
4 Pac, 3 Pac, 2 Pac, 1
You're Pac, He's Pac, No Pac, None!

Yes, jag bor hemma hos mamma.
Yes, jag har aldrig gjort mer mål på en säsong än dig.
Yes, jag köpte samma tröjja som Lill-Babs en gång.
Yes, jag sköt en bedrövlig straff mot Kristianstad.

What's the matter dog? You embarrassed?

Here tell these people something they dont know about me.



Rambo vs. NydenBrothers.



HP Warta - Elverum  Osäker - Osäker, kanske 24-36? Haha
"Inte resultatet som är det viktigaste" är en gammal träningsmatchklyscha. Var inte så inne i matchen så ska inte lägga så mycket fokus på det taktiska.


Elverum hade Christoffer Rambo, h9 och landslagspelare från Norge. Det märktes. Tror han näta 8 baljor i första halvlek. Samtliga va nog stolpe, kryss eller ribba in.


Vi hade Nydenbrothers. Min sonson skötte sig bra i första halvlek innan han dessvärre fick utgå med befarad höftledsskada. Är ni intresserade kan ni gå in på, http://www.eurohandball.com/. Runt 09:00 imorgonbitti borde magnetröntgen vara utförd och diagnos fastställd.

Över till Jonny Nyden, 2 avslut, 2 mål, dessutom 2 kaxiga avslut. Flipp, Flipp. Räcker så.. dessutom från h6 i andra halvlek. SuperSeb kanske inte blir så Super denna säsongen??


Nu ska jag köra lite armhävningar, sittups och kanske lite brutalbänk t.o.m. Dips kanske? Förresten, vet tränarna om den här bloggen?

/nr 7.

Welcome! Bienvenida! Dobrodošli!


HP Warta är en handbollsklubb från Hisingen i Göteborg. Klubben bildades 1972 och ordförande är Krister Broman. Hemmamatcherna spelas i vita tröjor och svarta byxor i Lundbystrand. Warta har spelat i Elitserien vid ett flertal tillfällen, och även deltagit i SM-slutspelet.

Efter att ha slutat på tredje plats i Division I södra (dåvarande näst högst divisionen) säsongen 2006/2007, kvalificerades HP Warta för Allsvenskan där de spelar ännu.

Tongivande spelare är Sebastian Björk och Alexander Berg som i princip gör mål var, när och hur som helst. Bästa insatsen från förra säsongen var på försäsongen mot ett lag från Norge. SuperSeb, som han kallas i folkmun frågade om han fick stå i mål, Coach Olle Johannesson accepterade önskemålet. Vi vann med 9-2 och SS gjorde 6 mål och 3 assist... till Alexander Berg.

Mikael Bjäring påstås även ha spelat i klubben.

- Taget från Wikipedia.org



Björk försäsongar.

<div></div>
<div></div>
<div></div>
<div></div>
Kort koncist första inlägg där jag tänkte göra en presentation av min wingman Sebastian Björk. Bra lobbar, (speciellt mot Wassarna) stark i h9 position, bra som kantetta. Jobbar på Bliss som inkastare, detta är något han drömt om länge. Läser även lite på univetsitetet vid sidan av sitt yrke.


Ikväll är det match förresten. Lundbystrand mot Elverum från Norge, kl 17:15.
Håll ett extra öga på linjeråttan med muskelfästena från Majorna, Simon "414" Gutesjö. Han ser ut att vara i riktigt gott slag!


/ nr 7.


RSS 2.0