Welcome! Bienvenida! Dobrodošli!


HP Warta är en handbollsklubb från Hisingen i Göteborg. Klubben bildades 1972 och ordförande är Krister Broman. Hemmamatcherna spelas i vita tröjor och svarta byxor i Lundbystrand. Warta har spelat i Elitserien vid ett flertal tillfällen, och även deltagit i SM-slutspelet.

Efter att ha slutat på tredje plats i Division I södra (dåvarande näst högst divisionen) säsongen 2006/2007, kvalificerades HP Warta för Allsvenskan där de spelar ännu.

Tongivande spelare är Sebastian Björk och Alexander Berg som i princip gör mål var, när och hur som helst. Bästa insatsen från förra säsongen var på försäsongen mot ett lag från Norge. SuperSeb, som han kallas i folkmun frågade om han fick stå i mål, Coach Olle Johannesson accepterade önskemålet. Vi vann med 9-2 och SS gjorde 6 mål och 3 assist... till Alexander Berg.

Mikael Bjäring påstås även ha spelat i klubben.

- Taget från Wikipedia.org



Björk försäsongar.

<div></div>
<div></div>
<div></div>
<div></div>
Kort koncist första inlägg där jag tänkte göra en presentation av min wingman Sebastian Björk. Bra lobbar, (speciellt mot Wassarna) stark i h9 position, bra som kantetta. Jobbar på Bliss som inkastare, detta är något han drömt om länge. Läser även lite på univetsitetet vid sidan av sitt yrke.


Ikväll är det match förresten. Lundbystrand mot Elverum från Norge, kl 17:15.
Håll ett extra öga på linjeråttan med muskelfästena från Majorna, Simon "414" Gutesjö. Han ser ut att vara i riktigt gott slag!


/ nr 7.


Kommentarer
Postat av: 0-0 i GAIS?

MAGI!

2011-08-23 @ 19:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0