Klipp: Tvedten Show!


Då är vi tillbaka här på bloggen. Samtidigt som jag filar på ett inför match-inlägg (kropps borta på söndag) så bjuder Håvard Tvedten på en av dom skönaste matcherna jag sett någon göra. 10 av 10 i avslut. Det har väl hänt förut? Ja, givetvis, men inte på detta publikfriande sett. Älskar framförallt straffen.


Titta å njut på en lika iskall insats som hans måljogg


Glöm inte att kolla båda klippen på sidan.



***


Allsvenska Skånelagen värvar in förstärkningar inför stundande vår. Inga långsiktiga lösningar direkt, men det är lite så dom jobbar där nere. IFK Ystad hoppas på bättre poängskörd med dessa inlånade spelare:

Torbjörn Jacobsson
, målvakt med bakgrund som proffs och elitspelare. Han har skrivit på för säsongen ut.

Per Ögren, vänsterhänt skytt som tidigare gjort några ungdomssäsonger i den röda tröjan. Senaste säsongerna har han spelat för HK Malmö, dock inte senaste säsongen då han tog ett uppehåll. Även han klar säsongen ut.

Rikard Eriksson, mittnia som lånas in från HK Malmö, dit han kom 2008 från LIF Lindesberg. Enligt mig en duktig spelare med rutin och ett bra skott. Spelar under uppehållet i Elitserien, alltså fram till 28 januari.

Andre Olsson, spelat många säsonger i IFK Ystad och lånas ut från IFK Kristianstad under uppehållet och går tilbaka dit innan övergångsmöjligheten upphör den 15 februari.

Givetvis väldigt bra förstärkningar, men hur löste klubben detta? IFK Ystad som bara för några veckor sedan tampades med en skuld på 200 000 kr.


***


Den största nödlösningen är att Tomas Axner gör comeback i HBK Trelleborg. Har dom inte redan en långhårig föredetting på h6? Hursomhelst, detta först och främst för helgens match mot Skånela IF. Ska bli intressant hur Pelle Käll matchar honom. Jag tror inte på detta.
Hallby ryktas även låna in Johnny Olsson från HK Drott över uppehållet. Det är ett bra tillskott för Hallby som jag anser sakna just den typen av spelare.


***


Resterande lag (läs Götaland och uppåt) fortsätter sina långsiktiga satsningar och har sina trupper intakta. Nu kör vi igång vårsäsongen och denna serie känns oerhört tight. Ska bli intressant detta!



//Chris och Alek
@fransammakant






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0