Vinden har Wendt?

 

Vi har en ledig, händelserik helg bakom oss. Vildsvinspartaj hos Zlarre (lägger upp bilder sen), 5 km löpning i årets sista sommarhetta samt två powernap-tillfällen när S-hof busenkelt tog sig till CL. Wartas tur snart kanske?

 

Jag missade ju som tur var Sveriges match mot Ungern i fredags, synd att Ozcar inte gjorde det. Men det kommer fler tillfällen.

Enligt en nära källa har San Marino sett riktigt vassa ut under veckans träningar, överväger att lägga 1k på kryss. Är dock lite osäker när Al-Hilals Chippen har sett riktigt vass ut. Hoppas på en underhållande tillställning.

 

Själva lirar vi mot Kärra Crocodiles idag. Andra gången under transfer-fönstret som vi möter dem. Första gången avgick vi med seger efter en genomrutten insats. Får se om de har lyckats plocka in någon "Mr. X" till denna sammandrabbning. För övrigt så är skadelistan hyfsat gedigen men anar dock att vi åter hälsar H. Johansson välkommen på banan till denna match.

 

Passar även på att hälsa vår Sportmanager välkommen hem efter en vecka i ett av sina sommarhus. Den här gången fick det bli Spanien. Roligt att han kan livnära sig på sina fasta och fina apelsiner.

 

Helgens topp 3 då?

1) Ragges avskedsmiddag (Han lämnade med flaggan i topp, milt uttryckt...)

2) Ung och Borskämd - Kina (TV8 - snacka om att gå den "hårda skolan")

3) Idol (Jag är från Hägersten, Sverige. Tihi)

 

 

Kom och kolla ikväll vettja. Om inte så hörs vi sen.

 

Whop whop/ Sex

 

ätit mycket sponsrade äpplen från L-G i veckan. Så ikväll mot Kärra är vi starka..

 

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0