Pågen som åkte hem med 0 poäng...

Vill du se 15 korta (och tjocka) herrar prestera en "berg (inte alex) och dalbana handboll" som avslutas med två pinnar rakt upp i tabellen? Kom ut till Lundbystrand en grå tisdagkväll. På planen fanns stora hjärtan och en stolthet som hade samma behov av bekräftelse som en högstadietjej i string och kort-kort. Vi som alltid söker den bekräftelsen, som alltid törstar efter mer av den, vet att det är segrarna som ger kicken. Ni som inte sysslar med lagidrott, eller idrott överhuvudtaget undrar kanske vilken kick?
Då får ni er förklaring här. Ni vet den kicken man får när man går hem med en tjej/kille som är två divisioner fräschare än en själv (Har jag hört. Alex får förklara mer nästa inlägg). Kicken man får när man går plus på Casinot eller den inre skadeglädjen man känner när det skiter sig för en polare på en tenta medan man själv löser den med marginalen +1. Den kicken, som du samtidigt får dela med dina kamrater, det är ren magi.
En kort redogörelse av matchen?
Det var ett taggat gäng som kom till samlingen. Ica-Tobbe hoppade på kladdkakorna på lika ståtligt sätt som en Robinson-vinnare efter 3 månader på en öde ö. Vi andra kastar en tom blick på de tomma kakformarna och zippar besviket på en kopp kaffe gjord på kaffebönor rostade i en källare i en förort till Karlstad. Efter en kortare promenad och ett kortare snack (Kom vi överens om han Oliver spelade V9 eller H6? Jag vet fortfarande inte) stega vi upp för match.
Ed Nilsson höll jämna steg med Ystad hela tiden de första 30, vi statister såg till att bollen kom fram till Herr N och joggade lugnt hemåt. Lite skakigt bakåt och trots ett större stomi-läckage emellanåt ledde vi i halvtid. Andra halvlek är svajig och vi andra får också vara med och lira. Bra prestationer över hela banan gör att vi efter många om och men vinner med 1 pytts (SuperZeb avgör) över Hansen m fl.
Poängterat är, att Hansen är back in buisness efter sin uppvärmning i Stavsten föregående säsong. Erkännas skall att han var en större favorit när vi satt och kollade matcher som Johan Öster recat in på VHS i Hallsberg -99. När vi möts så förundras man över hur han myser runt på Niklas Skoog-manér under hans sista år i MFF och inte alls ser ut att hålla den klass han faktiskt gör.
Efter matchen framförs ett mail riktad till mig och AliB. Alltomhandboll.nu-Leif har länkat vår blogg på deras sida och önskar nu att vi gör detsamma. Då ska jag vara helt ärlig och säga - Hur fan gör man det Leffe? Jag lärde mig infoga en bild för två dagar sedan. Maila mig gärna på [email protected] med en detaljerad beskrivning så skall vi lösa det. Men i och med att vi har så många besökare nu så ser jag gärna att det finns ett bifogat löfte om en minst en 12e plats i nästa års tippning av allsvenskan!?
Skämt å sido. Besök alltomhandboll.nu och läs på.
I övrigt har jag investerat i en spännande bok. Born to run av Mcdougall. Jag tror stenhårt på den och tycker att alla som har en Sthlms-resa inplanerad borde köpa den.
På fredag reser vi med vår Site-sajing ledare Myrfalk till hans kära 3e stad Jönköping belägrat i närheten av Vättern. En stad som annars är känd för sitt medelmåttiga fotbollslag Jkpg Södra och något hockeylag. Kända människor från staden är bl a. Nina Persson i Cardigans, Lars-Åke Lagrell, mysfarbror i SvFF och sist och absolut minst: Amy Diamond. Hoppas någon kommer på matchen.
Välkomna åter!
Seb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0