Dom Perignon -02 och nakenkramar...

Alright alright. Då var det dags igen. Monsieur Sebastian diagnostiserades "fifa-tumme" och beordrades vila från tangentskrivande i en vecka, varav Madame Alex har styrt och ställt med sina nya skytteliga-polare hela veckan. Det blev en uppskattad succé plus att Alex fick ca 9 nya facebook-vänner. En win-win alltså.

Jag däremot, har jobbat lite i bakvattnet och jobbat lite mer utanför landets gränser, det vill säga mot sommarens hetaste resmål - men mer om det senare i veckan.

Igår var ju game of the week: HP Warta - Trelleborg HBK (42-32)

Veckans diskussioner har handlat om varför vi presterat så dåligt under 1:a halvlek de senaste matcherna och av den anledningen förlorat poäng vi borde ha på vårt konto. Vi kom fram till en del saker som är viktiga inför och under match.

Resultatet? Ledning 9-2 efter nio minuter.

Oerhört fokuserat försvarsspel och en målvakt i Tobbe som tog det han skulle betalade sig i en handfull kontringar som avgjorde matchen. Från minut 10 - framåt sjönk intensiteten något och båda lagen bytte mål med varandra. Roligt att vi gör mycket mål (21 i vardera halvlek) och fortfarande känner att vi har någon växel till att lägga i, framförallt i försvarsspelet. Alla som stod på banan fick näta och samtliga nummer spelade på en nivå vi skall kunna förvänta oss av varandra.

Trelleborg då? De har seriens bästa linjeråtta i pojkspolingen Börjesson och seriens bäst inbakade frilla i Carlström. Vi får se hur långt det där.

Skönt att på sedvanligt manér få korka upp en Dompa -02, nakenkramas i jacuzzin och garva gott åt enskilda insatser. Jag har sagt det tidigare och säger det igen - Fan vad gott det är att få glädjas över goda prestationer tillsammans med andra (dvs inte bara vara två som firar en prestation, ex: Du och Yannick Tregaro).

Vi noterar att Tollbringarna i Rimbo fortsätter att vinna matcher åt sitt lag, oerhört imponerande och det skall bli intressant att se om de orkar hålla i denna trend framöver. Segern mot IFK Ystad var ju minst sagt odiskutabel.

Frågan är om Lindesberg får nöja sig med kval den här säsongen. Inkasserade en förlust mot Märsta-gänget Skånela med udda-målet på hemmaplan. Trodde verkligen de skulle presterat bättre än vad de gjort soo far med tanke på att de har det klart bästa "pappers-laget". Time to shape up?

Vi passar på att hylla vårt kära Man Utd för en kassaskåpsäker seger mot Everton. Författaren Zlatan Ranelid för två huvuden mot AS Roma och Lyon för en promenadseger (2-0) mot grannarna St Etienne. Veckans höjda ögonbryn går till London och Arsenal. Jäkligt kul att de vann, det är ändå viktigt att ha kvar lag som Arsenal i högsta divisionen.

Nu skall jag kolla på när T-ham möter Barton (QPR).

Ha en trevlig söndagskväll gott folk - Vi hörs imörra!