King-Kim, SebLar, Tojje och Simon fuckin´Gutesjö.

Sverige - Holland alltså. Snacka om att kastas mellan hopp och förtvivlan. Heeeeelt sjuk match. Först har vi King-Kims drömbalja som bara en lefty kan göra. Det trillar in ett X antal sms medan vi hoppar fjädrarna ur soffan. Sen gör Holland två snabba och de trasiga fjädrarna kastas i väggen. Sen går SebLar och Tojje fram och lägger två snabba, varav de i glädje kastas ut från balkongen. Måtte detta hålla i sig!!! SNÄÄÄLLAA, låt sommarens sommar-semester gå till ett tandblekningsrikt Polen.

Från en sak till en helt annan.

Gårdagens vinst följdes upp med lite fotboll (för en gångs skull - Unga är förjävla dåliga just nu) för att sedan löpa loss i lite tempo-handboll och löp utan boll på tunga ben.

Dagens garv bjuder vår älskade pivot C-mon Gutesjö på. Som den givna eftersläntare han är så kommer ut från omklädningsrummet när alla sitter i vårt game-room i väntan på dagen-efter snack. Följande konversation uppstår:

Preben: Simon, vad håller du på med? Har du gjort sit-ups eller?
Simon: Sit-ups? Nää, jag stod bara och jogga på stället.

Det här är en gubbe jag unnar alla att ha sitt lag.


Bilden har egentligen inte något med Simon att göra, utan är en bild jag fick upp när jag googla på Simon Gutesjös namn. Killen på bilden heter Georg Gutesjö (oklart om de är släkt) och spelar fotboll. Hans favoritprogram är Fox Kids och hans personliga rekord i trixningar är 15.

Slutsatsen vi kan dra är att den här killen är identisk med våran Geo... jag menade Simon. Men med den skillnaden att han är ca 12 år yngre. Dock skall erkännas att han har det Gutesjöska suget i blicken.

I övrigt så skedde veckans viktigaste laguttagning idag. Det vill säga till veckans onsdags-quiz. A- och B-lag togs ut på sedvanligt manér, fyra i varje lag. Skall bli intressant om vi fortsätter på veckans vinnarspår.

Lag 1:
SuperSeb, HenkeJ, AliHal, TommyBaby

Lag 2:
O´Sullivan, MikeB, Svan och Mr. Batistini (Bergman)

Två giftiga lag, en vinnare. 

Sista tio nu. Glöm inte: "Nu är den turkiska domaren inte svensk".

Vi hörs i veckan gott folk. Ut och tuta på gatorna med er.

//SuperSeb.

Kommentarer
Postat av: Svensson

Äntligen har du fattat hur man gör radavstånd!

2011-10-12 @ 08:14:49
Postat av: Fotballeiro

Sjukt att Ronaldo bräcker Kung-Kim när han äntligen satte en frispark! :(

2011-10-12 @ 14:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0