Han är STARKAST i Allsvenskan.



Tänkte fortsätta med spelarpresentationen, som vi påbörjade för några veckor sedan och gå över till M6. M6 är en position som är rolig att presentera rent handbollsmässigt då man kan dissa deras bollkontroll och övriga tekniska (O)färdigheter. Så roligt ska vi inte ha det utan tänkte presentera dom som människor utanför handbollsplanen..och kanske lite på.


Vi börjar med Mikael Bjäring som tillsammans med Tommy Pettersson är våran mest meriterade spelare med ett antal matcher i Elitserien och dessutom bidragande orsak till att Aranäs är uppe i den högsta serien. Jag tycker han påminner om Nic Schröder, du vet han "Hej Hej, Monica"-Nic. Mikael är en hygglig person som älskar att glänsa på quizfrågor, han var en bra stöttespelare när vi va i samma grupp på Svarta Svanen Open 11, (årlig golftävling i maj/juni). Pushade mig och va den enda som inte garva när det gick troll i det på min 113 runda.
Bästa handbollsspelaren han spelat med är: Alexander Berg och största handbollsminnet är när Alexander Berg gjorde enligt Mikael århundradets snyggaste mål, "hade det funnits dokumenterat så hade det inte behövts fler klipp på youtube", brukar Mikael säga.
Han började sin handbollskarriär i Skåre IK och flyttade till Göteborg och RIK då gymnasiet började. Efter sejouren i Aranäs ringde han själv upp Warta och frågade om han fick komma och provträna. Det gick bra och han skrev gladeligen på för 4 år utan att ens läsa igenom kontraktet.
Mycket bra handbollsspelare som tänker handboll på ett ypperligt sätt!

 

Över till nästa linjeråtta, den mycket omtalade Simon Gutesjö. Majornas stolthet som måste ramlat i trolldrycken när han va liten. Vi har inte tillräckligt med vikter i vårat gym för honom. Kör väl 6 reps på 200 kilo i benböj, helt oberörd. Han är utan tvekan Allsvenskans starkaste spelare!
Var tidigt en ung ledare i Majorna och hängde utanför Jangoo Livs dagarna i ända mellan 10 till 18 år. "Handbollen räddade mitt liv", brukar han uttala sig likt Martin Mutumba, samtidigt som han gör något tecken med händerna som liknar en 4, en 1 och en 4 igen.
Annan fakta kring "Gutekällarn":
Simon påminner lite om en ung Kicki Danielsson.
Han sitter långt fram i bussen på bortamatcherna vilket jag kan tycka är tråkigt, då vi skulle behöva en person som Simon längst bak.
Uppvärvning brukar vara en tråkig del av träning, men inte när Simon håller i den. Göteborgskan, lite osäkra leendet med nochalant utförande på höga knän å sparka bakåt..
- "höga knän... O så", "korsa fötter... O så" och "Röösha till halva.. O så"

 

Pappa Miraculix Gutesjö blandar sin hemliga trolldryck som sedan sonen Simon trillar i.

 

Över till nästa linje, Carlos Capo Milding. En spanjak som är mycket målfarlig. Kom in som en joker i slutet på förra säsongen och räddade typ kvar klubben i allsvenskan genom typ 16 av 16 avslut på 2 matcher. Carlos har spelat i Warta sedan barnsben och håller klubben intill sitt hjärta. Flyttade till Skövde för studier och spelade i Country någon säsong. Dessförinnan hade han varit i sitt andra hemland Spanien i några år.  Har ett sypeuropeisk temperament och leverera gärna en lång blick om någon rycker honom i axel på träning.
Kör Mohawk-Frill ibland och har lagets näst bästa skäggväxt, efter Sebastian Björk. Påminner om Bepop i Turtles, mest på grund av sin mohawk då :)
Kan räkna till 10 på 8 olika språk och är den enda i laget som inte är medlem i årets bastuklubb.. Han säger "bastuklubben va bättre förr" och sådana uttalanden accepteras inte!
Skulle Carlos inte klara sig utan: Öl och Alexander Bergs humor i omklädningsrummet.


Nästa inlägg hoppas jag blir Sebs, många har hört av sig genom sms och mail och varit oroliga att Sebbe kastat in handuken. Ni kan va lugna, hans underbart roliga inlägg är snart tillbaka på bloggen!

 

Sleep tight!

 

//nr 7.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0