"Gustav Svensson-sjukan"



11.11.11
. En bra dag för Facebook är en dålig dag på Facebook. Folk har likt Steve Jobs död fått upp ögonen för något annat idag. Det är den elfte november år 11. 11.11.11, ett datum som bara inträffar var hundrade år. Värt att statusuppdatera om? Jo, möjligtvis om inte alla andra redan vetat och man ville upplysa dom om det..


Gbghandbollen har fått en ny sida. http://www.gbghandbollen.se Roligt initiativ och förväntningar är höga då dom tydligen jobbat dag ut och dag in sedan i somras för att få till hemsidan och tidningen. På hemsidan finns även en blogg. "A-bloggen presenteras inom kort" kan fortfarande läsas.. Tråkigt att dom inte följer upp. Ser fram emot bloggen och om dom känner att det är för jobbigt så gästbloggar gärna Berg och Björk någon gång då och då. ;)



Charlie "Berg" Sjöstrand
har återupptagit sitt bloggande. Riktigt härligt, han skriver bra och är väldigt duktig på att leverera speltips. Alla rätt hittills va? Eller vad säger du Charlie? Kvalitetsläsning hursomhelst av journaliststuderande Charlie. Gå in på bloggen här och läs om herr- och damelitserien och speltips: http://blogg.svenskaspel.se/charlie/



Trelleborg - Helsingborg
startade upp den nionde omgången av årets Allsvenskan. 22-23, slutres. Skön återkomst för unge målvakten Michael Andersson som lämnade Trelleborg i somras.



Såg att Hampus Svännel skrivit på för Malmö, i ytterligare 2 säsonger. V6an som gjorde bra ifrån sig i H43 och gick sedan till storsatsande Malmö för att vara given tvåa bakom Rasmus Skram. Är dansken på väg bort till nästa säsong? Om inte, så hade nog i alla fall jag låtit min namnteckning hamna på någons annans klubbs kontrakt.



På heh.nu kan man läsa "Jepsons comeback spräckte bortanollan för Kristianstad". Jag tänkte, "aja, han måste ha nätat en hel del baljor då för att förtjäna den rubriken" 3 mål, visade det sig och den där Jepsson fortsätter vara en kelgris hos media. Ja, jag vet att han är en kämpe.



"Koll på Allsvenskan" på alltomhandboll.nu. Tycker fortfarande det är roligt att dom först och främst tippade oss sist i årets Allsvenska, för att sedan påpeka att vi överraskat positivt hittills. Jag måste ta fram sågen här.. Alltomhandboll känns inte så insatta i herrallsvenskan.
Förövrigt skriver dom "Warta tippades bli sist i årets Allsvenska" Av vilka då? Skulle man göra en undersökning inför allsvenskan denna säsongen så skulle nog Leif och hans mannar vara dom enda som tippade oss som jumbo. Rätta mig om jag har fel?



Kräftgång i Sävehof. Olikt och överraskande, förlust för klubbens båda seniorlag. Först förnedring på hemmaplan mot Drott för att sedan skicka sitt B-lag (S-hof) för att åka på däng mot ett IK Nord som måste gå på lustgas. Vilken gladhandboll!
Men Sävehof kommer tillbaka. Om jag känner min moderklubb på rätt sätt så krossar Jesper Nielsen och kompani ett oroligt Aranäs ikväll!



Kommer brudmagneterna Victor Friden och Tobias Albrechtsson ordna Sävehofpoäng ikväll?



Imorgon går bussen från Hisingen 09:00 för att anlända till "horse island" två timmar innan matchstart som är 16:00. Ja, vi har gett upp hoppet om någon supporterbuss.

Sebastian är sjuk. Hört att han fått "Gustav Svensson-sjukan", som tydligen var hemma i helgen och antagligen den troliga anledningen till att jag inte lyckats få tag på Sebastian på ett tag trots otaliga och otÅliga sms. Du vet, 15 år och nykär och inget får komma emellan. Nä, skämt å sido. Sebastian är sjuk och hoppas att han kryar på sig så snart som möjligt. Förövrigt är våran goalie Håkan "Håk-Eye" Haglund krasslig. Samtidigt är Wartas junisar, Jimmy Nyden och Viktor Harju med Backa HK och spelar JSM, steg 2. Lycka till gubbs!


Ska Jonny och Harju ta Wartas sammarbetsklubb Backa HK till steg 3 i helgen?


Förövrigt vill jag gratta min sonson, Jesper Nyden, som blev uppmärksammad i en artikel på Alltomhandboll.se tidigare i veckan. Good job, Coach!


Till sist. Lyssnade på nyhetsquizet på P3 idag och någon Annelie ringde in. 1 rätt på typ 12 frågor. "Vilken känd fotbollspelare kan numera titulera sig som bokförfattare? var en av frågorna. "Pass!" Hur fan kan man ha missat det?! Om det är något som snackats mer om än dagens datum är det Zlatans bok. Hon skyllde givetvis på dagens datum, och antydde att det måste varit hennes otursdag. Tur att du aldrig kommer behöva uppleva den igen då..


Om ni dissar ansiktet till vänster så är det en sak, men frisyren kan jag inte stå för. Eller hur Victor Friden?



Snart är det nyår! 


//nr 7.


Kommentarer
Postat av: Pedrag

Har du fått Victor Fridén-sjukan?

2011-11-11 @ 16:36:25
Postat av: Berg

Nej. Jag är fullt frisk.

2011-11-11 @ 18:35:33
Postat av: Thomas

Helt rätt Berg angående vad HPW vad tippade innan serien. NB hade väl HPW som 6-8 nånstans i sina slutsegrare odds.



AoH har ingen koll på allsvenskan, utan sitter med facit och tycker om lagen.

2011-11-12 @ 01:59:48
Postat av: Maria

Haha Alex! Snygg du är!

/Grannen

2011-11-14 @ 09:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0