Stark kompisanda i RIK



Pratade precis med en god vän ang. incidenten som alla i handbollssverige för tillfället pratar om.
Ja, jag vet att vi har haft uppe detta tidigare på bloggen men med tanke på hur mycket utrymme det har fått i media så skadar det inte med några rader till.


Man kan ju nämligen se detta på ett annat sätt...

När handbollssveriges fokus ligger på Flincks intervju med Linus Arnesson och hans alkoholproblem så kliver Nacor Medina Perez in i handlingarna, som en riktig vän, och kniper platsen som pappskalle nummer ett så att Linus inte längre behöver bländas av strålkastarens sken.
Ett sken som Nacor troligvis trivs bättre i.


Jag känner inte Nacor personligen men har sett honom spela ett flertal gånger. Rent handbollsmässigt gillar jag honom.
Men när en så kallad handbollsspelare gör sånt som Nacor gör i matchen mot GUIF så kan man inte annat än såga honom. När man sen läser, bland annat på Folket.se, att Nacor inte ångrar knytnävsslaget bevisar det än mer hur lite studieskulder den här killen troligtvis har. Inte nog med det, tydligen tycker Nacor också att Zachrisson skulle ha förjänat detta...
Visst, det är många som stör sig på Zacke och jag kan i många fall räta in mig i det ledet. Men man ska ju inte behöva bli knockad för det?!


* * *


Ang. Linus och hans alkoholproblem så påstår jag givetvis inte på något sätt att Linus skulle besitta förstaplatsen på "pappskalleistan" innan Nacors agerande. Tvärt om, jag hoppas verkligen att Linus löser sina problem och kommer stärkt ur detta.


* * *


Alek lägger upp ett par rader under morgondagen inför bortamatchen mot Västerås på Söndag.



Ikväll blir det DeporteesStoran, fiiiint!




/Chris


Kommentarer
Postat av: Erik

Man kan ju fråga sig om artikeln i Folket är vinklad för så dumma kommentarer kan man väl inte kläcka? Vad har huruvida domarna kunde se smällen att göra med något överhuvudtaget? Man kan även ställa sig frågan (som jag inte tänker besvara nu) huruvida överfall på en idrottsplan skulle kunna bli föremål för en civilrättslig domstol. Ett slag av detta slag (höhö) hade naturligtvis rubricerats som misshandel på gatan.

2011-11-25 @ 13:38:02
Postat av: Chris

Håller med dig, Erik. Vet inte hur vinklad artikeln i Folket är men för Nacors skull så får man ju hoppas på att den är vinklad, för det låter ju inte bra.

Läste att RIK funderar på att stänga av honom. Men det kanske är ett trick för att få förbundet att sänka straffet för att "han kommer straffas av klubben"...

Postat av: Niklas

Det räcker att någon , vem som helst faktiskt, polisanmäler överfallet för att det ska behandlas av polisen. Det faktum att händelsen sker på en handbollsplan gör inte gärningen mindre brottslig än om händelsen inträffat på gatan. Om det går till domstol tas det inte upp som ett civilrättsligt mål utan som ett brottmål där eventuell skadeståndstalan kumuleras (slås ihop) med åtalet.



För övrigt en kul och läsvärd blogg! Keep the good work up!

2011-11-25 @ 15:08:38
Postat av: research papers

bra artikel, tack

2011-12-25 @ 13:28:53
URL: http://iresearchpapers.com/guarantees.php
Postat av: fast weight loss

I love the post that is wonderful, I actually do not have anything to add up to it


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0