Hpw Hpw!! Vinst!



"Tekniska misstag fälldre Kropps" skriver Bohusläningen igår efter våran vinst mot Kroppskultur Herr.

Visst gör dom tekniska fel, men det har dom gjort i dom 6 senaste matcherna mot oss. Kropps passar oss som handen i handsken. Att dom alltid gör en av sina sämsta matcher för året mot just oss kan inte bero på annat än att vi gör dom dåliga. Jag vet inte varför eller hur, men det bara är så..


Resultat, 27-24 (15-9) och 2 poäng ner i fickan.


@rimbohkherr twittrade med mig på läktaren och ville ha liverapport.

- 15-9, halvlek, skrev jag.

- Visste väl det, Warta släpper inte många pinnar i båtvarvet.


Det stämmer väl, vi är starka hemma och borde jobba hårt på att få igång spelet på bortaplan också. Vi har diskuterat detta i gruppen och jag är övertygad av att detta kommer visa sig redan nästa bortamatch mot Lindesberg


Matchen då.

Svår konkurrens denna dag med mängder av sport på tv. Trots detta hade en tapper skara samlats i Lundbystrand för att hejja fram oss till 2 poäng. Vi drar ifrån i ett tidigt skede av matchen och leder som mest med 14-7. Kungar i första halvlek är Mikael Bjäring, Henrik Johansson och Tommy Pettersson. Igår fyllde våran kära målvakt Tobias Lundin år och han hade gett sig fan på att fira den födelsedagen med två färska pinnar och detta märktes. Jättetaggad och det krävdes mycket finess för att få bollen förbi "ica kvantum".


Bjäring börjar hitta rätt framåt efter sin axelskada, rör sig över stora ytor på linjen och är svårstoppad. Han har dessutom ett riktigt gött fighting face, vilket är på sin rätt när man är lagkapten.


På lördag möter vi Lindesberg hemma. Jag har hört att dom ska komma med en supporterbuss på 50 galna morötter. Kom klädda i Wartafärgerna och stötta oss, det kan behövas!


Är det några som vill vara cheerleaders?




Hur svårt kan det för Göteborgs största kvällstidning GT att ta reda på dom rätta datumen för fortstättningen i Champions Leugue..? Speciellt om man nu valt att skylta med det på sin förstasida. Dessutom är Barcelonamatchen INTE på bortaplan. Kanske inte Scandinaviums och Partillelagets fel att publiken inte hittar dit?


Måndagsträning, here i come!



/Alek





Kommentarer
Postat av: moving company

I love the story that is great, I truly do not have anything to add to it

2012-02-07 @ 10:55:22
URL: http://americanhomemoving.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0